Energiek Lesgeven

Het hele jaar vol passie en energie voor de klas

Het hele jaar vol passie en energie voor de klas

Het onderwijs is prachtig om in te werken. Jouw leerlingen en studenten profiteren van alle energie die jij
dagelijks in het lesgeven stopt. Je ziet jouw leerlingen gedurende het jaar groeien. Dat geeft energie. Maar hoe gaat het eigenlijk met jou? Elke dag een topprestatie leveren vraagt veel van je. Dit merk je vaak niet van de een op de andere dag, maar als je niet voldoende oplaadt, loopt je ‘accu’ leeg. Het is daarom heel belangrijk om regelmatig te ontspannen. Doe je dit niet dan gaat dit ten koste van jouw gezondheid, werkplezier en de kwaliteit van het onderwijs.

Wil jij weer vol passie en energie voor de klas staan of blijven staan? Om je hierbij te helpen hebben wij het programma Energiek Lesgeven ontwikkeld. Dit bevat zowel een eendaagse kickstarttraining en een programma voor duurzame gedragsverandering. In het programma Energiek Lesgeven staat jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte centraal. Het is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. 

Schrijf je nu in en profiteer van € 200 voordeel!

Als oud-deelnemer van het event Leraren maken het Verschil bieden we jou als eerste de mogelijkheid je in te schrijven. Bovendien profiteer je van € 200 voordeel op het programma Energiek Lesgeven als je je inschrijft
voor 9 december 2022!

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je dus snel in! 

Tijdens dit programma:

 • Leer je wat jij kunt doen om het hele jaar vol passie en energie te werken;
 • Krijg je inzicht in de factoren die van invloed zijn op jouw balans en werkgeluk;
 • Ontdek je hoe jouw talenten je energie in het werk beïnvloeden en hoe je deze nog meer kunt inzetten;
 • Leer je hoe je concreet regie kunt nemen in je werk.
 

Over het programma:
Deelnemers aan het programma volgen drie masterclasses: Energiek Lesgeven, Talent benutten en Regie op Werkplezier en geluk. De masterclasses zijn erop gericht om je de nieuwste inzichten te geven en je te leren hoe je die in de praktijk toepast. 

Tijdens het programma krijg je een gepersonaliseerd adviesrapport. Dit rapport geeft je waardevol inzicht in je werken privébalans. Samen met een coach stel je vervolgens relevante en betekenisvolle doelen op om mee aan de slag te gaan. Een speciaal hiervoor ontwikkelde app stimuleert je om in beweging te blijven en je doelen daadwerkelijk te bereiken. Ook krijg je het boek Energiek voor de klas. Dit boek geef je inhoudelijke achtergronden bij het programma, inspiratie en concrete tools en tips om mee aan de slag te gaan.

 
Wanneer start het programma:
Je start op dinsdag 14 februari 2023, donderdag 16 februari 2023 of woensdag 20 september 2023. 
 

Boost je energie en werkplezier

Altijd met energie en plezier voor de klas

De kickstart is een eendaagse training waarin je concrete handvatten en tips krijgt hoe je de passie en energie voor je mooie vak vasthoudt. Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst krijg je inzicht in je eigen situatie en energiebalans. Vanuit dit inzicht kun je gericht met de tips en handvatten uit de training aan de slag. Zo boost je in korte tijd je energie en werkplezier.

 • Een masterclass (Energiek Lesgeven);
 • Persoonlijk rapport dat inzicht geeft
  in hun balans;
 • Boek Energiek voor de klas. 
 

Investering 495,- euro per deelnemer.

 

(Vrijgesteld van btw)

Na het volgen van het programma Energiek Lesgeven sta je duurzaam vol passie en energie voor de klas!

 • Drie masterclasses (Energiek Lesgeven, Talent
  benutten, Regie op Werkplezier en geluk);
 • Twee coachgesprekken;
 • Persoonlijk rapport dat inzicht geeft in jouw balans;
 • Boek Energiek voor de klas;
 • Een app die je uitdaagt;
 • Een bevlogen begeleider.
 
 
 

Investering 1.950,- euro nu tijdelijk voor 1.750,- euro per deelnemer.

(Vrijgesteld van btw)

De genoemde tarieven zijn vrijgesteld van btw. Aanbieding voor oud-deelnemers Leraren maken het Verschil is geldig tot en met 9 december 2022. Tip: maak gebruik van je persoonlijke professionaliseringsbudget. Voor primair onderwijs is dit € 500 en voortgezet onderwijs € 600. Kijk voor meer informatie in je CAO PO of VO. 

Partners van het programma:

Dit programma is voor: