Voor dit gratis webinar nodigden wij Twan Paes (master action learning coach) en Marcel Geraeds (dirigent en action learning coach) uit om ons alles te vertellen over het creëren van een symfonie in uw team.

In dit webinar leert u hoe u uw team centraal stelt door middel van zes elementen van de ‘high performance team loop’ én ervaringen uit het symfonieorkest. U leert hoe u door het volgen van uw eigen intuïtie de juiste begeleiding biedt en iedereen in zijn kracht zet. Dit resulteert in een fijne werksfeer, samenwerking en betere resultaten. Oftewel: samenspel in uw team, zoals een orkest!Hoe maakt u van uw groep een team dat zich blijft ontwikkelen?Eilandjes, gebrek aan communicatie, niet weten bij wie je moet zijn en waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Klinkt dit bekend in de oren? Dit zijn vaak gehoorde statements die leiden tot machteloosheid en motivatieverlies. Vakkennis heeft u in de loop der jaren meer dan voldoende opgedaan. Toch behaalt u niet de beoogde resultaten of wilt u de resultaten blijven verbeteren.

Een symfonieorkest is een van de beste voorbeelden van een team dat als eenheid werkt. Functioneel, emotioneel en creatief moeten de musici op elkaar worden afgestemd om samen tot het gemeenschappelijk doel te komen: De muziek. De dirigent ziet het (net als de meeste topcoaches) als zijn taak, nog belangrijker dan vakkennis, de onderstroom in het orkest professioneel te benaderen.Kom uit uw comfortzone en ga mee op studiereis!

Driedaagse studiereis (Hamburg) – 2-4 november 2022

De driedaagse studiereis ‘Teamcoaching op maat’ neemt u mee naar muziekstad Hamburg. Door het nemen van afstand van uw  schoolorganisatie heeft u alle focus op uw eigen ontwikkeling. Laat u inspireren op het gebied van leiderschap, bezoek samen met uw reisgenoten het Elbphilharmonie en is er alle gelegenheid om met de andere onderwijsleiders te netwerken in deze prachtige stad.

Deze reis bruist van de inspiratie, beleving en kennis. Dat maakt deze studiereis tot een reis die u nooit van uw leven meer vergeet.

Lees meer over deze studiereis >