Masterclass: Digitaal fit als leidinggevende
Wil jij ontdekken hoe je digitaal fit kunt worden als leidinggevende? Schrijf je dan in voor onze inspirerende Masterclass "Digitaal fit als leidinggevende".

Waarom belangrijk


De digitale revolutie heeft een enorme impact gehad op scholen en onderwijsinstellingen. In een steeds digitaler wordende wereld is het van cruciaal belang dat leerlingen leren omgaan met informatie en digitale middelen. Als leidinggevende speel jij een essentiële rol in het leiden en omarmen van deze digitale transformatie.

Wat brengt het in je werk


Digitale fitheid is een sleutelbegrip dat jou in staat stelt om de digitale transformatie binnen jouw onderwijsinstelling vorm te geven. Het omvat het slim en effectief benutten van technologie om de werkdruk te verlagen en het werkgeluk te verhogen. Het gaat niet alleen om het gebruik van technologische innovaties, maar ook om het begrijpen van hoe en waarom je ze inzet. Hierbij is de "4 in balans+"-benadering van belang, waarbij visie, deskundigheid, hardware en content samenkomen met leiderschap.

Docent/spreker


Wil jij ontdekken hoe je digitaal fit kunt worden als leidinggevende? Schrijf je dan in voor onze inspirerende Masterclass "Digitaal fit als leidinggevende". Tijdens deze masterclass zullen ervaren cursusleiders, waaronder Martijn Aslander, auteur van het baanbrekende boek 'Ons werk is stuk', en Dieter Möckelmann, specialist in onderwijsinnovatie, je een volledige dag meenemen in de kernthema's van digitale fitheid.

Kerndoel


Je leert over de integratie van technologie in zowel het primaire als het secundaire onderwijsproces, het verhogen van werkgeluk, het verlagen van werkdruk en het creëren van een leeromgeving die tegemoetkomt aan de behoeften van de generatie Alfa.

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van digitaal werkgereedschap tijdens onze boeiende Masterclass "Digitaal fit als leidinggevende".

Kun je niet op de geplande datum? Klik op de onderstaande knop. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe data voor deze masterclass.

Doelgroep

Leidinggevenden in het onderwijs

Prijs

€ 495,-
per deelnemer

Datum

27 november 2023

Tijd

9.30 - 16.00 uur

De masterclass vindt plaats op de volgende locatie:

Dyade Visma Onderwijs Experience Center
Reykjavikstraat 1 - Utrecht
Houd mij op de hoogte van Masterclass: Digitaal fit als leidinggevende
Masterclass: Digitaal fit als leidinggevende