Masterclass: Mind Ecology in het onderwijs
Ben jij klaar om je gedachten te transformeren en een evenwichtigere wereld te creëren?
In een wereld waar systemen en organisaties streven naar ecologisch evenwicht, is het essentieel om je volledige potentieel te benutten. Met de juiste mindset kun je groeien en beschik je over de nodige hulpmiddelen om met tegenslagen om te gaan. Onze masterclass biedt de sleutel om dit te bereiken.

Dit ga je leren


Een verstoord systeem brengt energieverspilling, ziekte, stress, werkdruk, miscommunicatie en onbalans met zich mee. Maar jij kunt hier verandering in brengen. Tijdens deze masterclass duiken we diep in de filters van ons brein en leer je begrijpen hoe prikkels onze perceptie en gedrag beïnvloeden. Ontdek jezelf en begrijp anderen beter en word je bewust van de betekenis die je geeft aan gebeurtenissen.

En dit..


Deze masterclass biedt je niet alleen waardevolle inzichten in jezelf, maar geeft je ook de tools om deze inzichten toe te passen binnen je eigen team. Ga naar huis met concrete handvatten en praktische tips om het bereikte evenwicht uit te rollen in jouw organisatie.

Ben jij klaar om je gedachten te transformeren en een evenwichtigere wereld te creëren? Schrijf je nu in voor de masterclass 'Mind ecology in het onderwijs' en geef jouw leven en organisatie de boost die het verdient!

Kun je niet op de geplande datum? Klik op de onderstaande knop. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe data voor deze masterclass.

Doelgroep

Schoolleiders
Leidinggevenden jeugdzorg/kinderopvang

Prijs

€ 395,-
per deelnemer

Datum

31 januari 2024

Tijd

9.30 - 16.00 uur

De masterclass vindt plaats op de volgende locatie:

Dyade Visma Onderwijs Experience Center

Reykjavikstraat 1 - Utrecht

Docenten en sprekers

Karin Lammers
Trainer, coach en jouw cursusleider tijdens de masterclass - neemt je mee …
Trainer, coach en jouw cursusleider tijdens de masterclass - neemt je mee in de filters van ons brein en biedt je inzicht in jezelf en het gedrag van anderen waardoor je bewust wordt van de betekenis die je geeft aan gebeurtenissen.
Houd mij op de hoogte van Masterclass: Mind Ecology in het onderwijs
Masterclass: Mind Ecology in het onderwijs