Werkgeluk
Draag bij aan zingeving en betrokkenheid van werknemers


Werkgeluk speelt een cruciale rol in zowel het welzijn van werknemers als de effectiviteit van organisaties. Werkgeluk gaat verder dan alleen tevredenheid; het raakt een dieper gevoel van zingeving en betrokkenheid.

 

In de eendaagse training Werkgeluk leer je hoe je een positieve werkomgeving kunt creëren waarin werknemers tot bloei komen, prestaties verbeteren, werknemertevredenheid stijgt en betrokkenheid wordt vergroot.

Dit ga je leren


Door deze training leer je wat ‘dishappifiers’ zijn en hoe deze werkgeluk in de weg kunnen staan. Aan de hand van ‘de 8 van werkgeluk’ ontdek je hoe werkgeluk positief van invloed is op de productiviteit, motivatie en algehele prestaties van werknemers. Daarnaast leer je hoe werkgeluk een directe impact heeft op zowel de cultuur als het succes van een organisatie.

 

Na de training heb je dieper inzicht verkregen in je eigen persoonlijkheid én die van je teamleden. Hierdoor begrijp je beter wat jou en je team energie geeft en wat energie kost. Zo wordt je bewuster van de overeenkomsten en verschillen met je andere teamleden, hetgeen je beter in staat stelt het team effectiever leiden en te sturen.

En dit…


De training Werkgeluk geeft inzicht in de primaire factoren die van invloed zijn op de beleving van werknemers. Je leert welke interventies je kunt inzetten om het geluk van je werknemers te vergroten. Bovendien weet je hoe medewerkers zelf kunnen bijdragen aan hun eigen werkgeluk zodat je hen daarin effectief kunt begeleiden.


Incompany


Deze training kan ook incompany georganiseerd worden. Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact op via academy@dyade.nl.

Doelgroep

Schoolleiders
Leidinggevenden en HR-professionals in het Onderwijs

Prijs

€ 695,-
Masterclassarrangement € 85,- (catering, parkeren, lesmateriaal) 

Datum

Vrijdag 27 september 2024 van 9.00-16.30 uur

Locatie:

Dyade Visma Onderwijs Experience Center
Reykjavikstraat 1 - Utrecht

Docenten en sprekers

Marije Holwerda
Marije Holwerda heeft jarenlange ervaring in HR en werkt als adviseur duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.
Marije Holwerda werkte na haar studie Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen als HR-adviseur en leidinggevende bij verschillende organisaties (onder meer PostNL). In de hands-on omgeving leerde zij het belang van het streven naar een werkwijze van 'people before process and profit'. In haar huidige rol als adviseur duurzame inzetbaarheid en werkgeluk coacht zij leidinggevenden en teams. Zij geeft daarbij handvatten om het menskapitaal binnen organisaties te versterken. Daarnaast is zij vertrouwenspersoon voor een tal van grote en kleine bedrijven en is zij als docent van de training werkgeluk verbonden aan de Dyade Academy.
Houd mij op de hoogte van
Werkgeluk