Onderwijs Experience Center 

Play Video

Lesgeven in een steeds sneller veranderende wereld vraagt veel van onderwijsorganisaties. Dyade ontzorgt hen met optimale interne processen en administratie. Dyade doet dat voor héél veel onderwijsorganisaties. Al heel lang. Met een breed pakket aan diensten en advies. En Dyade wil doorpakken. Samen met u.

In januari 2022 opent Dyade het grootste Onderwijs Experience Center in Utrecht van de Benelux. Schoolleiders, bestuurders, medewerkers en onderwijsprofessionals zijn hier van harte welkom om buiten hun dagelijkse omgeving inspiratie op te doen voor een soepel en energiek onderwijsproces.

Hoe zou de toekomst eruit kunnen zien? Wat is er nu al mogelijk? En hoe geven we hier samen invulling aan?

Om dit Onderwijs Experience Center tot een succes te maken zoekt Dyade businesspartners die, net als wij, geïnspireerd zijn om de toekomst van het onderwijs samen vorm te geven.

Wilt u, net als wij, bijdragen aan de optimale ontzorging van het primaire onderwijsproces? Neem dan contact op met Herman de Wild (06-13 71 66 93herman.de.wild@dyade.nl) of Wilbert de Blok (06-55 36 48 46wilbert.blok@dyade.nl).