download

Over Dyade Academy

Dyade Academy is al jaren dé specialist in de ontwikkeling en organisatie van opleidingen voor onderwijsprofessionals.

Met trots kunnen wij u mededelen dat al meer dan 11.000 onderwijsprofessionals een onderscheidende opleiding van Dyade Academy hebben gevolgd.
Sinds 2010 organiseert Dyade Academy opleidingen voor het onderwijs en onderscheidt het zich van de rest van de markt door:

Maak kennis met ons team

Over 1,5 jaar gaat mijn zoontje naar school. Met een decennia onderwijservaring en een lerares als partner, weet ik inmiddels hoe het er zo’n beetje aan toe gaat op school. Keihard werkende juffen en meesters in het primair onderwijs en kundige docenten in het voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs gaan zichzelf weer een jaar lang wegcijferen om ‘hun’ kinderen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen ontwikkelen.

Het is een beroep waar ik in de loop der jaren steeds meer respect voor heb gekregen. Nu ik zie wat de schoolleiding voor de kiezen krijgt en wat er gevraagd wordt van leraren…. Daar neem ik mijn petje voor af.

Des te mooier is het dat ik dagelijks bezig kan zijn om de onderwijsprofessional (in de breedste zin van het woord) verder te professionaliseren, handvatten te bieden om het onderwijs kwalitatief nóg beter te maken en de vlam die elke onderwijsprofessional in zich heeft verder te doen laten oplaaien.

Frank

Frank Cannegieter

Directeur
Sigrid

Sigrid Musters

Marketeer
Sinds ik bij Dyade Academy werk heb ik veel meer respect gekregen voor iedereen in het onderwijs. Wat staan jullie voor grote uitdagingen. Ik zie het dan ook als een mooie taak om voor jullie het verschil te kunnen maken door inspirerende en betekenisvolle opleidingen onder de aandacht te brengen die jullie helpen om het elke dag weer verschil te kunnen maken voor de leerlingen, collega’s, ouders en onze de maatschappij. Trots! 😉
Sanne foto

Sanne Frasa

Coördinator new business

Inspiratie, beleving én inhoudelijke content van hoge kwaliteit voor onderwijsprofessionals, dat is waar ik aan mee wil werken! Het onderwijs vormt de basis voor onze toekomst, ik zet me dan ook graag in om hier indirect aan te kunnen bijdragen. Ik ben continu op zoek naar nieuwe kansen om het onderwijs te verrijken met onze evenementen en opleidingen, zo zijn wij onlangs voor het eerst op studiereis gegaan met een enthousiaste groep onderwijsmanagers. Heb jij nog vernieuwende ideeën? Kom maar door! 😉

foto dyade - Suzan

Suzan Docter

Vormgever
De helft van mijn familie werkt in het onderwijs. Bij familiefeestjes, kerst en andere dagen hoorde ik veel dezelfde verhalen over hoe ze hoorden hoeveel vakantie een leraar wel niet heeft, lekker knutselen in de klas, toch? En alle verhalen van de administratieve rompslomp en burn-outs. Juist met die verhalen heb ik niet alleen de kennis van hoe dingen gaan, maar voel ik ook mee hoe leraren ondergewaardeerd worden. Ik vind het dan ook een enorme uitdaging hoe wij als team op een creatieve wijze daar verandering in kunnen brengen door evenementen te organiseren, voordelen te bieden en wie weet welke andere creatieve ideeën nog meer?!
Nike

Nike van den Oudenalder

Eventmanager
Waarom werk ik als eventmanager voor Dyade Academy? Ik groeide op met een oma die werkzaam was als lerares in het speciaal onderwijs. Wat had ik toch grote bewondering voor haar! Zij is één van de vele redenen waarom ik zoveel respect heb voor leraren. Dyade Academy geeft mij de kans om iets terug te doen voor de leraren die dagelijks zoveel geven voor hun leerlingen.
Foto Dyade Dainy

Dainy Buijsen

Eventmanager
‘Groeien en leren is springen in het onbekende, telkens weer’. Een gezegde die mij ooit is meegegeven tijdens mijn studie en die me altijd is bijgebleven. Want dat is wat het onderwijs met je doet; het brengt je iets bij, het bereidt je voor op de toekomst en het daagt je uit. De mensen die werkzaam zijn in deze sector hebben zoveel impact op ons en de maatschappij. Dat ik evenementen mag organiseren die bijdragen aan de inspiratie van deze professionals om dag in, dag uit met energie en plezier voor de klas te staan of een school te leiden, vind ik echt geweldig!
Robert Kroesbergen

Robert Kroesbergen

Marketing Manager
Onderwijs heeft een belangrijke rol in onze maatschappij. Niet alleen is een hoge kwaliteit van onderwijs essentieel voor de kennis- en persoonsontwikkeling van onze kinderen, school is ook een plek waar jongeren en ouders elkaar ontmoeten en met elkaar (leren) omgaan en de plek waar schoolleiders en leraren ook zichzelf verder ontwikkelen in hun vak.

Jaarlijks ontmoeten wij een paar duizend onderwijsprofessionals die bij ons in de schoolbanken een training volgen, meegaan op studiereis of één van onze inspirerende events bezoeken. Ik vind het ontzettend mooi dat ik samen met het team van Dyade Academy hiermee een bijdrage mag leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. Voor professionals en voor de toekomst van onze kinderen.