download

Over Dyade Academy

Dyade Academy is al jaren dé specialist in de ontwikkeling en organisatie van opleidingen voor onderwijsprofessionals.

Met trots kunnen wij u mededelen dat al meer dan 11.000 onderwijsprofessionals een onderscheidende opleiding van Dyade Academy hebben gevolgd.
Sinds 2010 organiseert Dyade Academy opleidingen voor het onderwijs en onderscheidt het zich van de rest van de markt door:

Maak kennis met ons team

Over 1,5 jaar gaat mijn zoontje naar school. Met een decennia onderwijservaring en een lerares als partner, weet ik inmiddels hoe het er zo’n beetje aan toe gaat op school. Keihard werkende juffen en meesters in het primair onderwijs en kundige docenten in het voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs gaan zichzelf weer een jaar lang wegcijferen om ‘hun’ kinderen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen ontwikkelen.

Het is een beroep waar ik in de loop der jaren steeds meer respect voor heb gekregen. Nu ik zie wat de schoolleiding voor de kiezen krijgt en wat er gevraagd wordt van leraren…. Daar neem ik mijn petje voor af.

Des te mooier is het dat ik dagelijks bezig kan zijn om de onderwijsprofessional (in de breedste zin van het woord) verder te professionaliseren, handvatten te bieden om het onderwijs kwalitatief nóg beter te maken en de vlam die elke onderwijsprofessional in zich heeft verder te doen laten oplaaien.

190731-DAC-Frank-Cannegieter-300x300

Frank Cannegieter

Directeur
190731-DAC-Willem-Jan-300x300

Willem Jan Oosterveen

Manager

De maatschappelijke zingeving van Dyade Academy vind ik ontzettend belangrijk. Ik vind het mooi om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs, de plek waar de leiders van de toekomst worden gevormd.

Het onderwijs is met recht een van de meest cruciale sectoren in onze samenleving, waar vele professionals gezamenlijk het verschil maken. Met dat in gedachten probeer ik iedere dag het maximale uit mezelf en het team te halen, alles met als doel het Nederlandse onderwijs (nóg) een stapje verder te brengen.

190731-DAC-Joyce-Reijmerink-300x300

Joyce Reijmerink

Projectmanager
Waarom ik werk voor Dyade Academy? Het ontwikkelen en organiseren van prachtige inspirerende opleidingen en evenementen waar de mensen die onze toekomstig leiders voortbrengen even de waardering krijgen die ze verdienen en naar huis gaan met een hoofd vol informatie en inspiratie. Daar wil je toch onderdeel van uitmaken!
0

Sigrid Musters

Marketeer

Ik heb voor Dyade Academy gekozen, omdat het onderwijs een uitdagende branche is waarin je echt het verschil kunt maken in de maatschappij.

Het goed kunnen ondersteunen van leraren en directie door het bieden van inspirerende opleidingen leidt uiteindelijk tot beter onderwijs. En dat is een doel waar ik graag aan mee wil werken.

190731-DAC-Frank-Zoethoutmaar-300x300

Frank Zoethoutmaar

Marketeer

In mijn optiek is het onderwijs een van de belangrijkste bouwstenen van de maatschappij, hier wordt iedereen klaargestoomd voor zijn of haar verdere leven.

De mensen werkzaam in deze sector krijgen niet altijd de waardering die ze wel verdienen. Door mijn werk hoop ik toch een beetje dat extra stukje waardering te kunnen teruggeven.

Foto Linkedin

Sanne Frasa

Marketeer

Inspiratie, beleving én inhoudelijke content van hoge kwaliteit voor onderwijsprofessionals, dat is waar ik aan mee wil werken! Het onderwijs vormt de basis voor onze toekomst, ik zet me dan ook graag in om hier indirect aan te kunnen bijdragen.