Inspirerend leiderschap in het onderwijs

Strategie en leiderschap

Dyade Academy biedt verschillende leergangen aan op het gebied van strategie en leiderschap.

Best practices uit de wetenschap, het bedrijfsleven, het onderwijs en de sportwereld

ONTDEK DE LEIDERSCHAPSSTIJL DIE BIJ U PAST

Gemiddelde klantwaardering opleidingen 9+

Uw informatieverzoek is ontvangen!

U ontvangt een email met hierin meer informatie over onze leergangen op het gebied van strategie en leiderschap. Tevens kunt u hieronder alle leergangen en studieonderdelen zien die op dit gebied van toepassing zijn. 

Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Positief leiderschap in het onderwijs

Tijdens deze leergang leert u wat nodig is om een blijvend positief klimaat op uw school te creëren. Zoals: effectief feedback geven; bouwen aan goede relaties; zorgen voor psychologische veiligheid. Onze topdocenten reiken u de praktische inzichten en concrete technieken aan die daarvoor nodig zijn.

Strategisch inspelen op de onderwijsmarkt

Tijdens de leergang leert u in te spelen op de onderwijsvraag van morgen en zorgt u ervoor dat uw schoolorganisatie blijvend onderscheidend is ten opzichte van andere schoolorganisatiesCongres

Op 30 november organiseren wij een congres speciaal voor schoolleiders, directeuren en bestuurders. Tijdens dit congres wordt er speciaal aandacht gegeven aan uw rol als (school)leider en de band met uw medewerkers. U krijgt inzicht in hoe u het beste uit uzelf en uw team brengt en krijgt praktische tips van vooraanstaande leiders uit het veld.

Studiereis

Deze studiereis neemt u mee naar Parijs. Door afstand te nemen van uw schoolorganisatie heeft u alle focus op uw eigen ontwikkeling. Laat u inspireren op het gebied van sterk leiderschap, bezoek samen met uw reisgenoten het Louvre Museum en netwerk met de andere onderwijsleiders.

Ervaringen

“Nooit gedacht dat een studiedag zo’n mooie ervaring kon zijn.”
Leraar over teamarrangement
vijf
“Het teamarrangement was hét extraatje wat de dag onvergetelijk heeft gemaakt.”
Schoolleider over teamarrangement
vijf
“We hebben met het hele team Leraren maken het verschil! bezocht. Wat een belevenis! Hierna zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan met de leerpunten.”
Bestuurder over teamarrangement
vijf
“Het is altijd fijn om elkaar na een studiedag elkaar te wijzen op de opgedane kennis. Het houdt elkaar scherp.”
Leraar over teamarrangement
vijf