Inspirerend leiderschap in het onderwijs

Strategie en leiderschap

Dyade Academy biedt verschillende leergangen aan op het gebied van strategie en leiderschap. Hieronder leest u hier meer over.

Best practices uit de wetenschap, het bedrijfsleven, het onderwijs en de sportwereld

Ontdek de leiderschapsstijl die bij u past

Gemiddelde klantwaardering opleidingen 9+

Strategie en leiderschap in het onderwijs

Bij veel organisaties staan leiders aan het roer met sterke operationele vaardigheden. Hiermee handhaven ze de huidige status quo. De coronacrisis in het onderwijs heeft echter laten zien dat veel veranderingen in het onderwijs in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. Van schoolleiders en bestuurders wordt er gevraagd om deze transformaties in goede banen te leiden. Een uitdagende taak. Hoe houdt u het oog op zowel het kleine als het grote plaatje, wanneer verlegt u de koers als het ingeslagen pad niet het juiste blijkt te zijn?

Dit vraagt om strategisch leiderschap. Leiders die de overheersende visie durven uit te dagen en medewerkers betrekken maar ook de leiding nemen waar nodig. En dat zonder al te veel weerstand op te roepen bij de stakeholders. Hiervoor is een cultuur op de school nodig waar transparantie en een veilige omgeving om fouten te maken mogelijk is. Waar mensen in hun kracht worden gezet maar waar ook u zich nederig dient op te stellen en uw ontwikkeling als leider als een proces ziet.

Interesse? Vraag ons informatiepakket aan!

Dyade Academy heeft een breed aanbod aan opleidingen om u te helpen in dit proces. Bent u benieuwd welke leergangen, congres of studiereis aansluiten bij uw behoeftes? Laat dan hiernaast uw gegevens achter en ontvang het Strategie en leiderschaps-informatiepakket direct in uw mail.

Ik wil meer informatie

Ervaringen

“Nooit gedacht dat een studiedag zo’n mooie ervaring kon zijn.”
Leraar over teamarrangement
vijf
“Het teamarrangement was hét extraatje wat de dag onvergetelijk heeft gemaakt.”
Schoolleider over teamarrangement
vijf
“We hebben met het hele team Leraren maken het verschil! bezocht. Wat een belevenis! Hierna zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan met de leerpunten.”
Bestuurder over teamarrangement
vijf
“Het is altijd fijn om elkaar na een studiedag elkaar te wijzen op de opgedane kennis. Het houdt elkaar scherp.”
Leraar over teamarrangement
vijf