(Weer) energiek voor de klas!

Het leraren tekort is groot, het verzuim in de hele sector is stevig en er is sprake van een hoge werkdruk. De grote uitdaging voor zowel het onderwijs, de kinderopvang als de (jeugd)zorg is hoe je mensen met passie en energie in goede balans kunt laten werken. Alleen dan kunnen de kinderen waarvoor zij mogen werken tot optimale ontwikkeling komen.

Wij willen graag een actieve bijdrage leveren aan het oplossen van deze twee vraagstukken. Hoe voorkomen en dringen we het hoge verzuim terug? En hoe blijven medewerkers duurzaam vitaal met passie en energie aan het werk in de sector?
Daarom hebben wij een activatieprogramma ontwikkeld gebaseerd op gepersonaliseerd leren waarmee we onderwijsprofessionals 1-op-1 te helpen weer met passie, energie en in balans hun vak uit te oefenen door middel van een persoonlijke scan, gespecialiseerde app, coaching op maat en aanvullende opleidingen.
Waar vele programma’s stoppen bij een app met pushmeldingen en geïntegreerde filmpjes gaan wij een stapje verder en zorgen door middel van live masterclasses en begeleiding van een coach dat de deelnemers aan de slag gaan en écht verbeteren op hun keuzegebied.

Waarom kiezen voor deze energiebooster?

Helemaal afgestemd op de doelgroep

Programma volledig op maat op basis van persoonlijke keuzes

Aanvullende live masterclasses

Persoonlijke begeleiding door een coach

Ons aanbod

Kom jij in beweging?

Boost yourself

Inzicht in je eigen energiebalans, weten aan welke knoppen je kunt draaien, je eigen plan van aanpak, aan de slag en leren wat voor jou werkt, samen leren van elkaar.

12-weken programma inclusief:

Meld je nu aan voor maar 895 euro!

Boost your team

Ga samen met jouw team aan de slag met jullie gezondheid! Creëer een fijne omgeving waar iedereen met passie en energie werkt en laat elk teamlid werken aan zijn of haar individuele valkuilen.

Geheel afgestemd op jullie behoefte!

Neem contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken

Neem contact op!

Speciaal voor het onderwijs!

Dyade werkt sinds 1664 in het onderwijs en weet daardoor precies waar het onderwijs behoefte aan heeft, het programma is daar dan ook geheel op afgestemd.

Wetenschappelijk bewezen

Het activitatieprogramma is het eerste wetenschappelijk bewezen programma dat werkt. Dit programma was onderdeel van een promotieonderzoek van Drs. Jessica van Wingerden aan de Erasmus Universiteit en heeft een internationale prijs gewonnen voor het meest innovatieve en effectieve activatieprogramma.

Zo is gebleken dat als deelnemers zelf gemotiveerd waren om aan de slag te gaan, het effect van het programma sterk was. Inmiddels hebben we de luxe dat we gebruik kunnen maken van een mooie app, digitale coaching en digitale masterclasses. Zo blijven zij optimaal betrokken bij het programma.

Speciaal voor het onderwijs!

Waar vele programma’s stoppen bij een app met pushmeldingen en geïntegreerde filmpjes gaan wij een stapje verder en zorgen door middel van live masterclasses en begeleiding van een coach dat de deelnemers aan de slag gaan en écht verbeteren op hun keuzegebied.