Kom werken bij Dyade Academy!

En ga met ons de uitdaging aan om Dyade Academy nog beter op de kaart te zetten.

Over Dyade Academy

Het groeiende team van Dyade Academy ontwikkelt en organiseert van opleidingen, studiereizen en events voor onderwijsprofessionals. Samen zorgen we ervoor dat onze programma’s van topkwaliteit zijn en zetten we hoog in op inspiratie, beleving en verwondering.

Inmiddels hebben al meer dan 11.000 onderwijsprofessionals een onderscheidende opleiding van Dyade Academy gevolgd. Op verschillende toplocaties in binnen- en buitenland, waaronder ons eigen Dyade Visma Onderwijs Experience Center. En met topsprekers zoals Eva Jinek, Art Rooijakkers, Maggie MacDonnell (de beste leraar ter wereld) en zelfs (de speechwriter van) President Barack Obama!

Dyade Academy is onderdeel van de Dyade Groep. Samen met zo’n 200 professionals werken wij dagelijks aan een steeds betere dienstverlening binnen het onderwijs en kinderopvang.

Onze cultuur

Bij Dyade Academy werk je in een hecht en jong team met de leukste collega’s en een gezellige werksfeer. Dit betekent dat we naast het uitdagende werk ook geregeld leuke borrels en gezellige teamactiviteiten organiseren. We zijn professioneel, resultaatgericht en gedreven. En we zetten in op kennis en ontwikkeling.