Incompany

Bij Dyade staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop, ook binnen de omgeving van je eigen organisatie en op locatie. Het gehele aanbod trainingen, masterclasses en geaccrediteerde leergangen kunnen wij incompany verzorgen. Daarmee kunnen we de inhoud perfect aan laten sluiten op actualiteit van jouw organisatie.

Incompany met wetenschappelijke onderbouwing

De leergangen, masterclasses en trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld door topdocenten met expertise en praktijkervaring in het vakgebied.

Met ons incompany aanbod bieden onze topdocenten inhoudelijke verdieping waarmee je als bestuurder, HR professional of financieel verantwoordelijke direct aan de slag kunt.

Gezamenlijke inzet voor een gemeenschappelijk thema

Een incompany leergang, masterclass of training van Dyade is maatwerk, waarmee je exact voorziet in de behoefte van jouw organisatie.

Incompany leergangen, masterclasses of trainingen dragen bij aan de gezamenlijke inzet voor een gedeeld thema. Zo zorg je samen met je collega’s voor een grotere impact.

Onze leergangen

Onze geaccrediteerde en hoogwaardige meerdaagse leergangen inspireren en zetten aan tot duurzame verandering op gebied van onder meer leiderschap, duurzaam HRM, filosofie en diversiteit.

Hoogleraren, inspirerende docenten en topsprekers begeleiden jou tijdens het leerproces en je sluit de leergang af met een opdracht.

Daarnaast biedt Dyade inspirerende masterclasses en praktisch gerichte trainingen die uiteraard ook incompany verzorgd kunnen worden.

Studiedag op maat

Een geslaagde studiedag vraagt veel voorbereiding en organisatie. Met Dyade haal je het organisatietalent én de expertise in huis waarmee jouw studiedag een succes wordt. 

Gericht op onderwerpen waarin het team zich verder wil ontwikkelen, op professioneel, pedagogisch of didactisch vlak. Welke vorm je de studiedag ook wilt geven, Dyade denkt graag met je mee.

ervaringCreated with Sketch.

10+

Jaar ervaring

9,562

Tevreden Leraren

2,616

Bestuurders / Schoolleiders

Gemiddelde klantwaardering

9+

“Dyade begrijpt wat er speelt aan de bestuurstafel en vertaalt kennis uit andere sectoren heel goed naar de praktijk binnen het onderwijs”
“De leergang heeft ons ertoe aangezet om het onderwijs bij ons op school goed tegen het licht te houden. We kregen veel kennis, handvatten en nieuwe inzichten mee”