Veelgestelde vragen

Zolang een opleiding of event nog niet volgeboekt staat op onze website, is er nog plaats en kunt u zich nog hiervoor inschrijven.
Wanneer inschrijven via de website niet lukt, kunt u de gegevens van het inschrijfformulier ook mailen naar academy@dyade.nl of bel 030-3035099. Wij helpen u dan graag verder.
Na inschrijving ontvangt u van ons altijd een bevestiging via e-mail. Hebt u deze niet ontvangen (controleer voor de zekerheid even de spambox), dan kunt u het best even contact met ons opnemen om te controleren of uw inschrijving is gelukt. Mail hiervoor naar academy@dyade.nl of bel 030-3035099.
Bij de betreffende leergang staat aangegeven of deze is geaccrediteerd bij het schoolleidersregister PO en voor hoeveel punten de accreditatie geldig is.
Wanneer u verhinderd bent kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega. Wilt u liever annuleren? Dan hanteren wij de algemene voorwaarden en aanvullende bepalingen uit het clausuleblad. Neem bij annulering altijd even contact met ons op via academy@dyade.nl of bel 030-3035099. We denken graag met u mee in een oplossing.
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze opleidingen vindt u hier. Verder hanteren wij nog aanvullende bepalingen, welke te vinden zijn in het clausuleblad.
De factuur wordt uiterlijk 2 weken na het afronden van de opleiding verstuurd.
Wij sturen ongeveer een week voor aanvang van de door u gekozen opleiding de deelnemersinformatie toe. Hebt u deze dan nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.
Wij organiseren jaarlijks diverse studiedagen op locatie voor zowel management- als lerarenteams. Kijk voor de mogelijkheden eens op deze pagina of neem contact met ons op.
Bij ons vindt u altijd een opleiding die bij u past. Twijfelt u over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via 030-3035099 of mail naar academy@dyade.nl. Wij adviseren u graag!

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten via academy@dyade.nl of bel 030-3035099. Wij helpen u graag!