Energiek Lesgeven voor Schoolbesturen
Je onderwijsteam het hele jaar met passie en energie voor de klas.
Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn voor schoolorganisaties steeds belangrijker om kwaliteit van onderwijs te kunnen waarborgen. Daarom hebben wij de training 'Energiek Lesgeven' ontwikkeld.

Leefstijlanalyse organisatie


Hierbij doen we onderzoek naar de vitaliteit van jouw schoolorganisatie. Met een organisatierapport en een op maat gemaakte, persoonlijke rapportage voor iedere deelnemer. Het minimum aantal deelnemers is 20 personen.

Programma


Deelnemers aan het programma 'Duurzame Gedragsverandering' volgen 3 masterclasses: ‘Energiek Lesgeven’, ‘Talent Benutten’ en ’Regie op Werkplezier en Geluk’. Hierbij komen de nieuwste inzichten aan bod. Daarnaast krijg je 2 coachgesprekken en een persoonlijk rapport. Er is ook een handige coaching app. En je krijgt het boek ‘Energiek voor de klas’ van Dr. Jessica van Wingerden.

1-daagse training


Deze kickstart geeft concrete handvatten en tips voor hoe je de passie en energie voor je vak vasthoudt. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst, krijg je inzicht in je eigen situatie en energiebalans. Je geeft in korte tijd je energie en werkplezier een boost. En je krijgt het boek ‘Energiek voor de klas’ van Dr. Jessica van Wingerden.

Redenen om je in te schrijven
1
Een Persoonlijkheid & Leefstijl Scan over jouw situatie en energiebalans.
2
Je leert wat jij kunt doen om het hele jaar vol passie en energie te werken.
3
Inzicht in de factoren die van invloed zijn op jouw baan en werkgeluk.
4
Boek 'Energiek voor de klas'

Doelgroep

Schoolbesturen en leraren.

Tijdsinvestering

Leefstijlanalyse:
Programma Energiek Lesgeven
1-daagse training

Leefstijlanalyse

€ 99,- per deelnemer

1-daagse training

€ 495,-

Programma

€ 1.950,-
Vrijgesteld van BTW

Sprekers

Sandra Klijn
Sandra Klijn doet onderzoek naar persoonlijke energie op het werk. Ze heeft een ...
Sandra Klijn doet onderzoek naar persoonlijke energie op het werk. Ze heeft een model ontwikkeld dat verklaart waarom de ene persoon floreert onder bepaalde werkomstandigheden, terwijl de ander een burn-out of een bore-out krijgt. Ze geeft trainingen en coaching op het gebied van energiemanagement en loopbaanontwikkeling. Ze geeft ook les aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en The School of Life.
"Ik merk dat we nu al kleine stappen maken."
"Interessant om meer inzicht te krijgen in hoe het brein werkt en hoe ik dit kan vertalen naar de onderwijspraktijk."