Leergangen

Opleiden zit in jouw DNA, maar ook in dat van ons. Met hoogwaardige leergangen willen we jou inspireren en aanzetten tot denken. Hoogleraren, inspirerende docenten en topsprekers vanuit verschillende expertises en vakgebieden …

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop!

Lees meer over de Early Bird actie in de beschrijving van de leergangen.

Positief Leiderschap in het onderwijs

Als leidinggevende stap-voor-stap je positieve leiderschap ontwikkelen en handvatten krijgen voor inspirerend leidinggeven. Om je team nog beter te kunnen motiveren en enthousiasmeren.

€ 2.995,-
Vrijgesteld van btw

Duurzaam HRM

Duurzaam HRM-beleid beïnvloedt het functioneren en presteren van jouw personeel op een positieve manier. Speel op praktische wijze in op de sterk veranderde maatschappij en alle veranderingen in het werkveld.

€ 2.995,-
Vrijgesteld van btw

Filosofie & Leiderschap

Verkrijg als leidinggevende inzicht in je achtergrond en overtuigingen, vanuit de verrijking van de geschiedenis en praktische toepasbaarheid van filosofie.

€ 2.995,-
Vrijgesteld van btw

Action Learning

Competenties ontwikkelen om jouw team te helpen bij persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en gedrag. Word Certified Action Learning Coach.

€ 3.450,-
Vrijgesteld van btw

Topsprekers

Uit de wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs en de sportwereld

Gemiddelde klantwaardering

9+

LEERGANGEN

Gericht op jouw specifieke schoolsituatie

“Dyade begrijpt wat er speelt aan de bestuurstafel en vertaalt kennis uit andere sectoren heel goed naar de praktijk binnen het onderwijs”
Bestuurder
“De leergang heeft ons ertoe aangezet om het onderwijs bij ons op school goed tegen het licht te houden. We kregen veel kennis, handvatten en nieuwe inzichten mee”
Schoolleider