Leergangen

Opleiden zit in jouw DNA, maar ook in dat van ons.
Met hoogwaardige leergangen willen we jou niet alleen inspireren en aanzetten tot denken, maar ook tot duurzame verandering voor jouw organisatie brengen. Hoogleraren, inspirerende docenten en topsprekers vanuit verschillende expertises begeleiden jou tijdens het leerproces.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop!

Integrale Kwaliteitszorg

Een voorwaarde van goed onderwijs is het bewaken van kwaliteit. Kwaliteitszorg gaat verder dan het toezichtkader; het gaat ook over cultuur als onderstroom van kwaliteitszorg. Bovenal gaat het om kwaliteit te integreren in de gehele keten. 

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Duurzaam HRM

Duurzaam HRM-beleid beïnvloedt de prestaties van jouw team op een positieve manier. Speel op praktische wijze in op de sterk veranderde maatschappij en alle veranderingen in het werkveld.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Filosofie en Leiderschap

Verkrijg als leidinggevende inzicht in je achtergrond en overtuigingen, vanuit de verrijking van de geschiedenis en praktische toepasbaarheid van filosofie.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Action Learning

Competenties ontwikkelen om jouw team te helpen bij persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en gedrag. Word Certified Action Learning Coach.

€ 2.950,-

Vrijgesteld van btw

Impactvol Leiderschap

Hoewel het ene leiderschapsgedrag effectiever is dan het andere, zijn er talloze factoren die van invloed zijn. Er is geen one size fits all benadering van leiderschap. Werknemers variëren onder andere qua behoefte aan leiderschap, persoonlijkheid, ervaringsniveau en belastbaarheid.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Duurzaam Leiderschap

Je moet bij duurzaam leiderschap bereid zijn om gedurfde keuzes te maken, waarbij een gezonde balans tussen de korte – en lange termijn centraal staat. Duurzaamheid is niet iets wat je erbij doet, want het raakt alle aspecten van een organisatie.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

De Kracht van Diversiteit

Diversiteit gaat over ons allemaal. Het gaat over al onze zichtbare en onzichtbare verschillen en talenten. Leidinggeven aan diversiteit en inclusie, vraagt om inzicht in de onbewuste vooroordelen die men heeft en hoe je deze kunt vermijden.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Verandermanagement

Bij de leergang ‘Verandermanagement’ staat het leidinggeven aan een duurzame (onderwijs)verandering centraal. Je verwerft hierbij de nodige basiskennis en leert deze door te vertalen naar je eigen organisatie.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Positief Leiderschap

Als leidinggevende stap-voor-stap je positieve leiderschap ontwikkelen en handvatten krijgen voor inspirerend leidinggeven. Om je team nog beter te kunnen motiveren en enthousiasmeren.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

Innovatief Leiderschap

Het gaat bij innovatief leiderschap om perspectief bieden, richting geven en het (her)formuleren van waarden en uitgangspunten. Dat vraagt om analytische -, reflectieve – en verbindende vaardigheden.

€ 2.745,-

Vrijgesteld van btw

De Dyade Leergangvoucher

Deze voucher biedt flexibiliteit en vrijheid, waardoor je met korting een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment aan leergangen met de startdatum in 2024. Kom samen met een collega, of volg zelf twee opleidingen met korting. 

€ 5.500,- Vrijgesteld van btw

Topsprekers

Uit de wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs en de sportwereld

Gemiddelde klantwaardering

9+

LEERGANGEN

Gericht op jouw specifieke schoolsituatie

“Dyade begrijpt wat er speelt aan de bestuurstafel en vertaalt kennis uit andere sectoren heel goed naar de praktijk binnen het onderwijs”
Bestuurder
“De leergang heeft ons ertoe aangezet om het onderwijs bij ons op school goed tegen het licht te houden. We kregen veel kennis, handvatten en nieuwe inzichten mee”
Schoolleider