Studiedag op maat

Elke dag zet jij je in voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren, door te zorgen voor hoogstaande kwaliteit in het onderwijs en de kinderopvang. Wie zorgt eigenlijk voor jouw ontwikkeling? En de ontwikkeling van je team, school of locatie?

Een geslaagde studiedag vraagt veel voorbereiding en organisatie. Met Dyade haal je het organisatietalent én de expertise in huis waarmee jouw studiedag een succes wordt. Gericht op onderwerpen waarin het team zich verder wil ontwikkelen, op professioneel, pedagogisch of didactisch vlak. Welke vorm je de studiedag ook wilt geven, Dyade denkt graag met je mee.

Volledig ontzorgde en op maat gemaakte studiedag

Samen met jou brengen we de behoefte in kaart. Wat vind je belangrijk? Waarop wil je de focus leggen? We adviseren je graag over de mogelijkheden, van locatie en catering tot inspirerende sprekers en trainers.

Ben je benieuwd hoe een activerende studiedag er uit kan zien voor jouw organisatie? Neem contact op met één van onze Learning en development professionals.

Tijdens de studiedag werk je gezamenlijk aan een thema

Met onze ervaring in het organiseren van events voor onderwijs en kinderopvang zorgen we voor een geslaagde studiedag die exact aansluit op de actualiteit en wat er binnen jouw organisatie leeft.

Omdat je samen met collega’s aan een thema werkt, draagt de studiedag bij aan de gezamenlijk inzet voor de organisatiedoelen in het algemeen en de sociale cohesie van jouw team in het bijzonder.

Inhoudelijke verdieping en impact

Zoek je een partner die de gehele organisatie van een studiedag uit handen neemt? Wil je een event dat volledig op maat is ontworpen? Of wil je een partner die inhoudelijk met je meedenkt?

Dyade biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande opleidingen voor het onderwijs en de kinderopvang, met thema’s als werkgeluk, timemanagement of energiek lesgeven. Deze opleidingen vormen een solide basis voor de inhoudelijke vormgeving van een inspirerende studiedag.

De meerwaarde van een Dyade studiedag

Een Dyade studie-evenement laat je helemaal uitpakken

Wil je groots uitpakken? Een door Dyade georganiseerd studie-evenement laat een brede glimlach en een blijvende indruk achter bij je medewerkers.

Sommige thema’s verdienen een extra groot publiek. Onze evenementen op maat zijn inspirerend, energiek en bieden hét podium om de diepte in te gaan.

Onze learning en development specialisten werken met plezier een aansprekend voorstel voor je uit.

Incompany leergangen

Bij Dyade staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop, ook binnen de omgeving van je eigen organisatie en op locatie.

Onze topdocenten zijn experts in hun vakgebied met jarenlange ervaring. De opgedane kennis kan direct toegepast worden in de dagelijkse praktijk. Zo zorg je voor blijvende impact.

Het gehele aanbod trainingen, masterclasses en geaccrediteerde leergangen kunnen wij incompany verzorgen. Daarmee kunnen we de inhoud perfect aan laten sluiten op actualiteit van jouw organisatie.

ervaringCreated with Sketch.

10+

Jaar ervaring

9,562

Tevreden Leraren

2,616

Bestuurders / Schoolleiders

Gemiddelde klantwaardering

9+

“Dyade begrijpt wat er speelt aan de bestuurstafel en vertaalt kennis uit andere sectoren heel goed naar de praktijk binnen het onderwijs”
“De leergang heeft ons ertoe aangezet om het onderwijs bij ons op school goed tegen het licht te houden. We kregen veel kennis, handvatten en nieuwe inzichten mee”