Studie-evenement op maat

Wil je groots uitpakken? Dyade organiseert studie-evenementen die niet alleen een brede glimlach, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij je medewerkers. Sommige thema’s verdienen een extra groot publiek. Onze evenementen op maat zijn inspirerend, energiek en bieden hét podium om de diepte in te gaan.

Onze studie-evenementen verbinden, verdiepen en inspireren

Samen met jou brengen we in kaart welke behoefte je hebt. Wat is je doel met het studie-evenement? Wil je verbinden? Verdiepen of inspireren? We werken dit uit naar een aansprekend voorstel. 

We vinden vervolgens de perfecte locatie, regelen we gezond eten en drinken en boeken we een inspirerende spreker of dagvoorzitter.

Dé expertise om jouw studie-evenement te verzorgen

Onze learning & development specialisten hebben alle expertise in huis om jouw studie-evenement tot in de puntjes te verzorgen. 

We regelen de uitnodigingen, ontvangen de deelnemers, coördineren het programma. Na afloop wordt er samen met jou zorgvuldig geëvalueerd.

Studiedag op maat

Een geslaagde studiedag vraagt veel voorbereiding en organisatie. Met Dyade haal je het organisatietalent én de expertise in huis waarmee jouw studiedag een succes wordt. 

Gericht op onderwerpen waarin het team zich verder wil ontwikkelen, op professioneel, pedagogisch of didactisch vlak. Welke vorm je de studiedag ook wilt geven, Dyade denkt graag met je mee.

ervaringCreated with Sketch.

10+

Jaar ervaring

9,562

Tevreden Leraren

2,616

Bestuurders / Schoolleiders

Gemiddelde klantwaardering

9+

“Dyade begrijpt wat er speelt aan de bestuurstafel en vertaalt kennis uit andere sectoren heel goed naar de praktijk binnen het onderwijs”
“De leergang heeft ons ertoe aangezet om het onderwijs bij ons op school goed tegen het licht te houden. We kregen veel kennis, handvatten en nieuwe inzichten mee”