Action Learning
Versterk jouw kwaliteiten als leider met de coachingsvaardigheden van Action Learning.
Competenties ontwikkelen om jouw team te helpen bij persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en gedrag. Word Certified Action Learning Coach.

Dit ga je leren


Tijdens deze leergang maak je kennis met alle basisprincipes van actiegericht leren (Action Learning). Je ontdekt hoe je samen met het team complexe problemen kunt aanpakken. Daarbij staat écht naar elkaar luisteren en het voeren van het échte gesprek centraal.

En dit ...


We gaan bij ‘Action Learning’ het gesprek aan over de theoretische onderbouwing. Maar je gaat vooral heel veel oefenen. Je ontwikkelt de vaardigheid om managementtaken en leiderschapsstijl aan elkaar te koppelen. Daardoor maak je meer impact bij het coachen van een team en kun je ze beter faciliteren bij ‘complex problem solving’.

Early Bird actie!


Samen met onze partner Denk Producties mogen we je een prachtig Early Bird aanbod doen! Als je je inschrijft voor één van onze leergangen, krijg je 40% korting op het seminar ‘MBA in één dag’ op 31 maart. Dan betaal je € 599,- (exclusief btw) in plaats van € 995,-. Dit seminar met Ben Tiggelaar is al voor 90% uitverkocht, dus wees er snel bij!

Vermeld de code ‘MBA BT’ in het veld ‘Opmerkingen’ van het inschrijfformulier. Geef hier svp ook aan voor welke data/groep je je wilt inschrijven.

Redenen om je in te schrijven
1
35 accreditatiepunten.
2
Triple certificering | CCE ICF | Schoolleidersregister | WIAL Global.
3
Topdocenten met jarenlange ervaring.
4
Wetenschappelijk onderbouwde expertise.
5
Officieel certificaat van deelname.

Doelgroep

Directeuren/schoolleiders
Bestuurders
Managers
Coördinatoren
Projectleiders
Coaches
Ieder teamlid dat meer uit zichzelf en het team wil halen

Prijs

€ 3.450,-
Vrijgesteld van btw. Inclusief lunch, lesmateriaal en E-learning omgeving.

Data groep 1

13 april 2023
20 april 2023
12 mei 2023
1 juni 2023
15 juni 2023
29 juni 2023

Data groep 2

13 september 2023
27 september 2023
11 oktober 2023
1 november 2023
15 november 2023
29 november 2023

Accreditatiepunten

35 PE-punten

Tijdsinvestering

6 dagen

Sprekers

Dr. Ir. Christoph M. Ravesloot
Christoph Maria studeerde architectuur aan de TU Delft en wetenschapsdynamica aan ...
Christoph Maria studeerde architectuur aan de TU Delft en wetenschapsdynamica aan de UvA. Hij promoveerde aan de TU/e op onderzoek naar een managementtactiek voor versnelde realisatie van energie-neutrale woningbouw en interactieve constructieve aangepaste technologie. Hij is persoonlijk Effortless Coach voor managers en ondernemers die vastlopen in hun functioneren.
Frank Campman MBA | PALC
Frank heeft zich als teamleider doorontwikkeld als manager, directeur ...
Frank heeft zich als teamleider doorontwikkeld als manager, directeur, bestuurder en professional action learning coach; zowel nationaal als internationaal. Hij heeft oog voor het lerende vermogen van het individu en een team. De rode draad in al die jaren is zijn passie voor het ondersteunen en coachen van mensen in hun ontwikkeling en om teams te laten groeien naar high performing.
Twan Paes
Twan heeft in de sport gewerkt als coach en bekleedde diverse ...
Twan heeft in de sport gewerkt als coach en bekleedde diverse managementfuncties binnen het bedrijfsleven. Hij is nu directeur Action Learning en medeoprichter  van het ‘World Institute of Action Learning’ in Nederland en Canada. Hij is sinds 2004 als docent verbonden aan de Dyade Academie en is daarnaast masterdocent bij verschillende business schools. Zijn specialisatie is ‘Leiderschap en Teamontwikkeling’. Twan helpt organisaties, teams en professionals in het onderwijs en vele andere sectoren bij het oplossen van ingewikkelde problemen.
Logo WIAL
“Voor ons als managementteam van een basisschool is dit de basis voor onderwijs gericht op talentgroei. Dat is wat Action Learning ons heeft gebracht.”
"Door het stellen van vragen kom je tot een diepere laag van het probleem. Het wordt een gezamenlijk probleem en dat vergroot het draagvlak. Het probleem en de oplossingen zijn dan van de groep. En het werkt verrassend makkelijk!”
Action Learning: Start april
Action Learning: Start september