Leergangvoucher
Volg met korting twee leergangen!
Met de aanschaf van de Dyade Leergangvoucher kun je je dit jaar met korting inschrijven voor twee geaccrediteerde leergangen bij Dyade. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jou of je collega!

De Dyade Leergangvoucher


Deze voucher biedt flexibiliteit en vrijheid, waardoor je met korting een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment aan leergangen met de startdatum in 2024. Kom samen met een collega, of volg zelf twee opleidingen met korting.

Kies met deze voucher bijvoorbeeld voor de leergang Duurzaamheid en Leiderschap. Hierin leer je een visie voor de lange termijn vast te stellen met duurzame strategieën die waarde creëren voor mens, organisatie en maatschappij. Of kies voor De Kracht van Diversiteit, waarin je leert hoe je diversiteit kunt inzetten om bij te dragen aan de innovatiekracht en prestaties van jouw organisatie.

Het beste deel?


Je hoeft nu nog geen beslissing te nemen over welke opleiding je wilt volgen. Onze Learning en Development Specialisten staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de leergang die aansluit bij de behoeften en ambities van jou en je organisatie. 

Deze voucher is niet alleen flexibel, maar ook voordelig. Normaal gesproken kost een leergang bij Dyade € 2.995 per persoon, maar met de voucher betaal je slechts € 5.500* voor twee opleidingen die starten in 2024.

Grijp deze kans om jezelf te ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst. Met de Dyade Leergangvoucher investeer je in een duurzame ontwikkeling voor jou en je organisatie. Mis deze kans niet - koop nu de voucher en ontdek de wereld van mogelijkheden die voor je openligt bij Dyade!

*met uitzondering van de leergang Action Learning.

Redenen om je in te schrijven
1
Topdocenten met jarenlange ervaring.
2
Wetenschappelijk onderbouwde expertise.
3
Officieel certificaat van deelname.

Prijs

€ 5.500,-
Prijs voor twee opleidingen die starten in 2024
Vrijgesteld van btw
"Het effect van deze stijl van leidinggeven heb ik gelijk in de praktijk gebracht. Ik merk dat we nu al kleine stappen maken."
"Interessant om meer inzicht te krijgen in hoe het brein werkt en hoe ik dit kan vertalen naar de onderwijspraktijk."
Houd mij op de hoogte van
Leergangvoucher