Farid Tabarki

Farid Tabarki is oprichter van Studio Zeitgeist. Samen met zijn studiogenoten heeft hij al bij vele organisaties de omwenteling naar een ‘vloeibare organisatie’ mogen realiseren. Hij schrijft geregeld voor Het Financieele Dagblad en is auteur van het boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’.

Sandra Klijn

Sandra Klijn doet onderzoek naar persoonlijke energie op het werk. Ze heeft een model ontwikkeld dat verklaart waarom de ene persoon floreert onder bepaalde werkomstandigheden, terwijl de ander een burn-out of een bore-out krijgt.

Sylvia Pors

Sylvia Pors is sinds 1 oktober 2021 directeur HRM bij Zadkine. Sinds 2017 is zij ook directeur HRM bij de in Rotterdams gevestigde onderwijsinstelling STC Group. Daarvoor bekleedde ze diverse HR- en leidinggevende functies in het bedrijfsleven.

Drs. Hanneke Moonen

Hanneke is oprichter en eigenaar van Moon en grondlegger van een praktische en procesgerichte aanpak van strategische personeelsplanning. Zij is specialist in strategische personeelsplanning en wendbaarheid. Hanneke begeleidt vele besturen, managementteams en HR-professionals bij het aanscherpen van hun organisatiestrategie en de vertaling hiervan naar strategisch HRM. In 2021 verscheen van haar hand het ‘Hoe boek […]

Prof. Dr. Pascale Peters

Prof. Dr. Pascale Peters is Hoogleraar Strategisch Human Resource Management aan Nyenrode Business Universiteit. Zij maakt deel uit van het Nyenrode Faculty Expertisecenter Strategy, Organization & Leadership. Peters werkt samen met onderzoekers in binnen- en buitenland. Ze werkt bijvoorbeeld aan onderzoek naar boundary management strategies en work-life balance met Dr. Christin Mellner, Stockholm University, Sweden.

Debby Badloe

Debby is manager van de Dyade Academy. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in het HRM-vakgebied, waaronder ruim 10 jaar als strategisch HR-Businesspartner van de Raad van Bestuur en regiodirectie van een onderwijsinstelling voor PO, VO en speciaal onderwijs. Debby is een ervaren projectleider in strategische HRM-projecten, waaronder strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Als Register […]

Frank Campman MBA | PALC

Frank heeft zich als teamleider doorontwikkeld als manager, directeur, bestuurder en professional action learning coach; zowel nationaal als internationaal. Hij heeft oog voor het lerende vermogen van het individu en een team. De rode draad in al die jaren is zijn passie voor het ondersteunen en coachen van mensen in hun ontwikkeling en om teams […]

Dr. Ir. Christoph M. Ravesloot

Christoph Maria studeerde architectuur aan de TU Delft en wetenschapsdynamica aan de UvA. Hij promoveerde aan de TU/e op onderzoek naar een managementtactiek voor versnelde realisatie van energie-neutrale woningbouw en interactieve constructieve aangepaste technologie. Hij is persoonlijk Effortless Coach voor managers en ondernemers die vastlopen in hun functioneren.

Gor Khatchikyan

Gor Khatchikyan is geboren in Armenië. Op zijn twaalfde moest hij het land uit vluchten en kwam in Nederland terecht. Khatchikyan begon zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam toen hij uitgeprocedeerd asielzoeker was. Dankzij een generaal pardon werd hij uiteindelijk officieel Nederlander. In 2012 won hij het programma ‘Premier gezocht’. In 2015 verscheen […]

Stine Jensen

Stine studeerde literatuurwetenschappen (cum laude afgestudeerd) en filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tussen 2002 en 2007 pendelde ze tussen Amsterdam en Istanboel; ze woonde enige tijd in de Turkse metropool om te schrijven aan haar boek ‘Turkse vlinders’ over interculturele liefdesrelaties. Zij was ook docente aan de Vrije Universiteit.