Studiedag op locatie management

Alle managementopleidingen van Dyade Academy worden ook op locatie georganiseerd.

Op deze manier kunt u met uw team, bestuur of onderwijsorganisatie gezamenlijk een opleiding volgen. U kunt kiezen voor een van onze bestaande opleidingen of in overleg een opleiding samenstellen die speciaal naar uw wensen op maat wordt gemaakt. Doordat het op maat gemaakt wordt kan een opleiding op locatie voor uw organisatie zowel inhoudelijk als financieel erg interessant zijn.

Een leergang op locatie, wat houdt dat in?

Allereerst wordt de organisatie van de leergang volledig uit handen genomen. De experts en sprekers van Dyade Academy komen naar de afgesproken locatie toe op een datum waarop het u uitkomt.

De leergang wordt toegespitst op uw onderwijsorganisatie waardoor u met uw team direct aan de slag kunt met de problematiek.

Met een leergang op locatie krijgt u maatwerk, minder reistijd voor uw team en kan het financieel ook nog een stuk voordeliger zijn.

Ervaringen

Verschillende onderwijsinstellingen gingen u voor

Het evenement heeft mij gemotiveerd om weer kritisch naar mijn lessen te kijken en eens na te denken over mijn deelname in de organisatie, de klas en waar mijn sterke en zwakke punten liggen
Sanne
Juf Groep 5
Ik vond het heerlijk om een andere visie op onderwijs te krijgen. Het congres bracht me terug naar wie ik als leerkracht wilde zijn!
Maaike
Lerares MBO
Het evenement had een grote verscheidenheid aan sprekers die toch een gezamenlijke rode lijn vonden. Dit zorgde ervoor dat ik ontzettend geïnspireerd de deur uit liep.
Rob
Leraar Aardrijkskunde

Neem contact op!

Heeft u interesse in een opleiding op locatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om samen met u tot een maatwerkprogramma te komen.