Met de toenemende werkdruk is het voor medewerkers in het onderwijs en de kinderopvang steeds belangrijker om aandacht te hebben voor hun eigen werk- en privébalans. Om hen hierbij duurzaam te ondersteunen biedt Dyade een maatwerkprogramma aan: Energiek Lesgeven.

Professionals in het onderwijs en de kinderopvang zijn cruciaal als het gaat om kwaliteit van het onderwijs en de ontwikkeling van het kind. Dat zij met passie en energie hun werk kunnen doen is de belangrijkste randvoorwaarde om dit te waarborgen. “Investeren in onderwijs en kinderopvang is een van de meest duurzame investeringen die je kunt doen. Door ook bewust te investeren in de ontwikkeling en inzetbaarheid van je team draag je niet alleen bij aan de optimale ontwikkeling en kansen voor kinderen, maar investeer je ook in het welzijn van je medewerkers en voorkom je verzuim”, volgens dr. Jessica van Wingerden, bestuurder van Dyade.

Het programma Energiek Lesgeven is wetenschappelijk onderbouwd en getest. Bovendien is het speciaal op maat gemaakt voor pedagogische beroepen en sluit hiermee volledig aan bij de dagelijkse praktijk van professionals die werkzaam zijn in deze sectoren. Wat je zelf kunt doen om duurzaam vol passie en energie te werken en welke factoren van invloed zijn op je balans en werkgeluk staan hierin centraal.

De combinatie van klassikale bijeenkomsten, een-op-een coaching en digitale ondersteuning, ook wel blended learning genoemd, maakt het een persoonlijke en effectieve vorm van leren. Zo is dit gepersonaliseerde programma voor iedereen bereikbaar, ook als je weinig tijd hebt.

Dyade is hierbij een samenwerking aangegaan met Tsuru. Zij zijn expert hoe je inzicht in gezondheid en geluk eenvoudig voor iedereen toegankelijk maakt. In hun wetenschappelijk onderbouwde aanpak maakt Tsuru gebruik van de nieuwste online technologie. Hierdoor krijgen deelnemers op een gemakkelijke en persoonlijke manier inzicht in hun persoonlijke situatie en blijven zij continu betrokken bij het werken aan hun eigen doelen.

Drs. Jessy Brouwers, mede-oprichter Tsuru en klinisch psycholoog: “Het verbeteren van je leefstijl gaat altijd gepaard met gedragsverandering. Maar dan moet je wel weten wat je aan moet passen en hoe je dat het beste kunt doen. Omdat ieder mens anders is kijken wij altijd naar het individu. Vanuit inzicht en bewustwording begeleiden wij gericht en persoonlijk mensen naar een gezonder en gelukkiger leven. Het mooie aan de samenwerking met Dyade is dat wij dit nu kunnen doen voor mensen in het onderwijs en de kinderopvang en dus indirect ook voor de toekomstige generatie. Want wat zij bij ons leren kunnen ze ook weer doorgeven.”

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)  

Wilt u meer algemene informatie over het programma Energiek Lesgeven? Bel 030 3035099 of mail naar academy@dyade.nl. Of kijk op de website www. https://dyadeacademy.nl/energiek-lesgeven/

Over Dyade

Dyade is een van de grootste dienstverleners in onderwijs en kinderopvang. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Finance en HR en ondersteunen en inspireren besturen, directies en professionals. Dat doen wij door middel van administratieve dienstverlening (outsourcing), applicatiebeheer, advies, interim activiteiten en via onze Academy. Daarmee leveren we een maatschappelijk relevante bijdrage aan de toekomst van de kinderen van Nederland. Dát bindt, motiveert en inspireert ons. Dyade is samen met Visma initiatiefnemer van het Dyade Visma Onderwijs Experience Center en ISO 9001:2015 gecertificeerd voor al haar dienstverlening. Dyade is aangesloten bij de UN Global Compact.

Over Tsuru

Wetenschap en techniek zijn samengebracht om op een schaalbare maar toch persoonlijke wijze mensen inzicht, advies en begeleiding te geven naar behoud of verbetering van vitaliteit en gezonde leefstijl. Gezonde en vitale mensen zijn actiever, productiever, hebben meer zelfvertrouwen en zijn gelukkiger. De applicaties van TSURU dragen hier voor een belangrijk deel aan bij, bieden inzicht, advies en persoonlijke begeleiding en zorgen voor een duurzame betere leefstijl.