Energiek Lesgeven voor Leraren
Het hele jaar vol passie en energie voor de klas.
Weer vol passie en energie voor de klas staan? Wij hebben het programma 'Energiek Lesgeven' ontwikkeld. Dit bevat een eendaagse kickstarttraining en een programma voor duurzame gedragsverandering.

1-daagse training


Deze kickstart geeft concrete handvatten en tips voor hoe je de passie en energie voor je vak vasthoudt. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst, krijg je inzicht in je eigen situatie en energiebalans. Je geeft in korte tijd je energie en werkplezier een boost. En je krijgt het boek ‘Energiek voor de klas’ van Dr. Jessica van Wingerden. Aanmelddata onder 'Data groep 1'. Vermeld svp op het inschrijfformulier voor welke datum je je wilt inschrijven.

Programma


Deelnemers aan het programma volgen 3 masterclasses: ‘Energiek Lesgeven’, ‘Talent Benutten’ en ’Regie op Werkplezier en Geluk’. Hierbij komen de nieuwste inzichten aan bod. Daarnaast krijg je 2 coachgesprekken en een persoonlijk rapport. Er is ook een handige coaching app. En je krijgt het boek ‘Energiek voor de klas’ van Dr. Jessica van Wingerden. Aanmelddata onder 'Data groep 2'. Vermeld svp op het inschrijfformulier voor welke datum je je wilt inschrijven.

Redenen om je in te schrijven
1
Een Persoonlijkheid & Leefstijl Scan over jouw situatie en energiebalans.
2
Je leert wat jij kunt doen om het hele jaar vol passie en energie te werken.
3
Inzicht in de factoren die van invloed zijn op jouw baan en werkgeluk.
4
Boek 'Energiek voor de klas'

Doelgroep

Leraren

Data groep 1

6 juni 2023
8 juni 2023
20 september 2023

Data groep 2

20 september 2023
22 november 2023
17 januari 2024

Data

1-daagse training 'Kickstart Energiek Lesgeven'’
Programma ‘Energiek Lesgeven’
1-daagse training: 495,- | Programma: 1950,-