Masterclass NLP 


Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een wereldwijd toegepaste methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. In deze masterclass gaan we dieper in op de principes van NLP, waarmee je inzicht krijgt in de interactie tussen je brein, emoties en gedrag. Ook leer je hoe je communicatiepatronen kunt herkennen en veranderen. NLP gaat niet over de inhoud, maar over de structuur van communicatie en hoe je die kunt verbeteren.

Dit ga je leren

Ontdek hoe de neurologische processen in ons brein werken. Onderzoek het verband tussen neurologische processen (neuro), taal (linguïstisch) en gedragspatronen die zijn aangeleerd door ervaring (programmeren). Onze zintuiglijke waarnemingen (zien, horen, voelen, ruiken, proeven) worden verwerkt en opgeslagen in ons brein. Hoe we deze informatie filteren en interpreteren, beïnvloedt sterk hoe we de wereld om ons heen ervaren. Ook de taal die we gebruiken heeft een directe invloed op ons denken en gedrag. In deze masterclass krijg je inzicht en tools om taal bewust te gebruiken en aan te passen en daardoor effectiever te communiceren en beter begrepen te worden.

Ons gedrag is geprogrammeerd door herhaalde patronen en overtuigingen die we hebben ontwikkeld, ontdek de methoden die NLP biedt om je van deze patronen bewust te maken en, indien gewenst, te veranderen. Ook leer je de mechanismen achter gedrag te begrijpen en hoe je doelgericht kunt werken aan het aanpassen van ongewenste gewoonten en het versterken van positieve gedragsverandering.

En dit...

Leer met NLP om fouten te zien als tijdelijke omwegen op weg naar jouw doelen. Ontdek dat de lessen die je uit misstappen haalt waardevoller zijn dan de fouten zelf. We laten je in deze interactieve masterclass kennismaken met NLP waarbij kennis en bewustwording de basis zijn voor jouw ontwikkeling. Je krijgt praktische tools en inzichten om effectievere communicatie te bereiken, persoonlijk leiderschap en groei te stimuleren en jouw doelen te verwezenlijken.

Incompany

Deze masterclass kan ook incompany georganiseerd worden. Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact op via academy@dyade.nl.

Wat haal je uit de masterclass:
1
Inzicht in onze perceptie en gedragspatronen, inclusief de relatie tussen brein, taal en gedrag.
2
Verbeterde communicatie door bewust gebruik van taal en aanpassing van communicatiepatronen voor effectievere interacties.
3
Doelgerichte aanpak van gedragsverandering en groei, inclusief het omarmen van fouten als waardevolle lessen op weg naar doelen.

Doelgroep

Schoolleiders
Bestuurders
Leidinggevenden en HR-professionals

Prijs

€ 610,-
Exclusief Masterclassarrangement € 85,- (catering, parkeren, lesmateriaal), vrijgesteld van BTW

Datum

maandag 9 december 2024, van 09:30 tot 17:00 uur.

Locatie:

Dyade Visma Onderwijs Experience Center
Reykjavikstraat 1 - Utrecht
Houd mij op de hoogte van
NLP in 1 dag.